Om Ekspert Renseriet

Ekspert Renseriet i Vejle eksisteret siden 1954, hvor vi har renset dine textiler. Vores nuværende ejer, Lars Hansen, har mere end 35 års erfaringen inden for vaskeri branchen, og vi kan derfor sikre dig, at dine textiler er i gode hænder hos os. Vi flyttede renseriet i 2005, og siden da har vi også tilbudt vask i Vejle.

Vi har mange kompetencer, og ikke mindst en bred viden inden for vask, rens og vedligeholdelse af forskellige former for textiler. Så uanset om det er dine dyner, duge, brudekjole eller andet, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan derfor klare de fleste opgaver – store som små. Selvom du ikke bor i Vejle, så kan du stadig, gennem vores mange indleveringssteder, gøre brug af vores rense- samt vaskeservice.

Vi sætter altid en stor ære i, at du som kunde oplever god service og levering til tiden. Hos os kan du mærke, at vi ved, hvad vi laver, og at vi passer på dine ting. Uanset hvad du ønsker renset eller vasket, så kan du komme ind forbi renseriet og snakke med os om, hvad du har af ønsker. Du vil derfor også kunne komme til at tale med den person, der udfører din rense- eller vaskeopgave.

LagoonTM vådrensning

Med Lagoon™ hjælper vi til at værne om vores fælles miljø. Vi anvender ingen opløsningsmidler i renseprocessen, og produkterne vi benytter os af er 100 % biologisk nedbrydelige.

Lagoon er en vådrense-proces, der er udviklet til at arbejde lige så skånsomt som almindelig håndvask og alligevel mere effektivt end traditionel rensning med opløsningsmidler. Det renser alle tøjfibre, herunder selv den fineste silke, kashmir og ren ny uld (Woolmark) og får tøjet til at dufte rent. Med Lagoon™ fremstår tøjet altid friskt, blødt og med klare farver.

Tøjet bliver vasket og renset i rensemaskiner fra Electrolux, som også har udviklet det miljøvenlige system Lagoon.

Hos Ekspert Renseriet tænker vi grønt på alle niveauer. Vi er meget bevidste og engagerede og har fokus på miljøhensyn i hele processen fra produktion til bortskaffelse.